با سمه تعالی
سوالات شما
7- میخواهم در دوره دکتری مدیریت قراردادهای بینالمللی نفت و گاز در دانشگاه امام صادق علیهالسلام شرکت کنم راهنمایی کنید.
با سمه تعالی
سوالات شما
7- میخواهم در دوره دکتری مدیریت قراردادهای بینالمللی نفت و گاز در دانشگاه امام صادق علیهالسلام شرکت کنم راهنمایی کنید.
باسمه تعالی عظم شأنه
لطفا برای همفکری بیشتر پاسخ خود را در بخش نظرات بیان فرمایید (ارسال نظر به صورت خصوصی را انتخاب نکنید).
2- به نظر شما آسیبهای برنامهریزی استراتژیک
باسمه تعالی
یکی از بخشهای وبسایت که علاقه دارم فعالتر باشد بخش ارائه نظرات است. بنابراین ما سعی میکنیم که برخی از سوالات مدیریتی و مسائل روز را مطرح کنیم و بدین ترتیب شما هم پاسخهایی را در نظرات بیان کنید.
1- به نظر شما یک مدیر با ایدههای بسیار
باسمه تعالی عظم شأنه
این منابع قدیمی هستند اما برای کسانی که قصد دارند با برخی از منابع مدیریت آشنا شوند مفید است
این فایل در آبان ماه 1385 تهیه شده است و سعی ما به روز رسانی آن است.
برای تقویت پایه های دانش مدیریت و قبولی در کنکور هیچ چیزی بهتر از مراجعه به دانش اصیل و یدئوهای استادان برجسته خارجی و داخل نیست بدین منظور به سایت واکادمی (سایت جدید ما)
http://www.vdars.com مراجعه فرمایید.
منبع شناسی آزمون های دکترا در حوزه های مختلف مدیریت
چکیده
باسمه تعالی عظم شأنه
وب سایت بنی اسد در تاریخ 29 خردادماه 1386 رسماً افتتاح شد. آن روزها یکی از پر بیننده ترین بخشهای وب سایت "منابع آزمون دکتری مدیریت" بود. تنها در یکی از وب سایت ها 18000 بار فایل آن دانلود شده بود. تعداد زیادی از وب لاگ ها مطالب را خواه بدون ذکر منبع و خواه با ذکر منبع نقل کردند و بر مراجعات خود افزودند. آن روزها آزمون بوسیله هر دانشگاه برگزار میشد. هر چند نواقصی داشت ولی انصافاً عادلانهتر از امروز بود. آن روزها دانشجویانی که دو قوه تحلیل و پژوهش را داشتند وارد دانشگاه میشدند و امروز پذیرش و برد با کسانی است که قوه حافظه قویتری داشته باشند.
باسمه تعالی عظم شأنه
تنزیل
گفتند وزن و قافیه تعطیل میشود
قحطی استعاره و تمثیل میشود
باسمه تعالی عظم شأنه
یافتم میقات من پشت در است
حفظ « ربّ البیت » از حج برتر است
باسمه تعالی عظم شأنه
براستی دانشجو، نقشی مهم و پویا در توسعه دانش و پیشرفت کشور دارد. فراگیری دانش به همراه اخلاق و تزکیه، دو بالی است که میتواند ما را به قلههای بلند پیشرفت و تعالی برساند. در دانشگاه سه رابطه است که اگر به طور صحیح تعریف شود، باعث جهش استراتژیک در پژوهش و آموزش کشور ما خواهد شد:
1- رابطه استاد با استاد:
این رابطه برای همفکری، انجام پروژهها، آموزش کارا و اثربخش به دانشجویان ضروری
باسمه تعالی عظم شأنه
امروزه اهمیت مدیریت استراتژیک و گسترش آن در سطح خرد و کلان در کشور بر کسی پوشیده نیست. اما آنچه در سطوح کلان قابل مشاهده است این است که عمدتاً طراحان استراتژی مهندسان گرامی کشور هستند که بیشتر آنها از دانشگاه صنعتی شریف دانشآموخته شدهاند. من با بررسی برخی از گزارشهای در دسترس، که از سوی آنان منشتر شده است دریافتم که خوب است برای رشد و تعالی استراتژی و مدیریت استراتژیک به برخی از پیشنهادات زیر توجه بیشتر داشته باشند:
باسمه تعالی عظم شأنه و له الحمد
مدیریت استراتژیک، برای سایر حوزههای مدیریت همچون چتری است که بهرهبرداری از سایر دانشهای مدیریت همچون منابع انسانی، رفتار سازمانی و .. را جهت دهی می کند . این دانش مادر از جزیره جزیره بودن سایر حوزههای مدیریت جلوگیری کرده و همه منابع سازمان و ملی را در راستای مأموریت و چشمانداز جهتدهی میکند. بازایابی، منابع انسانی، مالی، فناوری طلاعات و تحقیق و توسعه دانش کارکردهای سازمان هستند (marketing function, HR function, ...) متأسفانه امروزه نه در آزمون های کارشناسی ارشد و نه در آزمون دکتری به عنوان منبع مشخص برای مطالعه به آن توجه نشده است. انتخاب نشده است. یادم به جمله نیکسون رییس جمهور وقت آمریکا افتاد که گفته بود: برنامهریزی استراتژیک را به ایرانیها یاد ندهید
باسمه تعالی عظم شأنه
امروزه با توجه به سیاست آموزش عالی کشور (خواه صحیح، خواه غلط) هم ورود به مقطع کارشناسی ارشد و هم مقطع دکتری به صورت تستی برگزار می شود. برای اینکه دانشجویان به قبولی در کارشناسی ارشد و دکتری ترغیب شوند، اکثر به کتابهایی که در ایران از شهرت بیشتری برخوردارند روی آورده و سؤالات تستی آزمونهای قبل را مرور میکنند. اما سؤال اصلی اینجاست که واقعاً چند درصد از این دانشجویان تحلیلگر و توانمند در حل مسائل سازمانی و ملی کشور خود خواهند شد؟ آیا کتابهایی که به عنوان مرجع برای مطالعه و شرکت در آزمون دکتری و کارشناسی ارشد در اذهان دانشجویان وجود دارد این امکان را برای آنها فراهم خواهد کرد تا در آینده یک پژوهشگر و آموزشگر و همچنین مجری برجستهای در کشور شوند؟ به نظر من این کتابها و اینگونه آزمونها نمیتوانند دانشجویان ما را به قلههای تعالی و پژوهش برسانند. اینگونه آزمونها فقط معیاری برای ورود به دانشگاه محسوب شده و به نوعی سنجش را برای سازمان سنجش راحتتر کردهاند. تستی خواندن ذهن دانشجویان را نسبت به تحلیلها، تقلیل میدهد. البته ممکن است دقت در یادگیری
بسمه تعالی عظم شأنه و له الحمد
با عرض سلام خدمت استاد گرامی